Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

Fii printre primii care conduc noul model Lexus NX350h

Am înnoit stocul Auto Big din București cu noul model LEXUS NX350H cu echiparea Prestige Design, echipare pe care nu o găsești în reprezentanțele din România.  

Este elegant, eficient și creat pentru a aduce culoare stilului tău de zi cu zi. În plus, îți aduce o experiență extraordinară la volan, de la sistemele de siguranță de ultimă generație, până la dotările interioare intuitive, care îți fac condusul o plăcere!

Prima înmatriculare
05.2022
Kilometraj
3,110
Motorizare
2.5 hibrid benzină
Putere
244

Are TVA deductibil, făcându-l eligibil pentru finanțare leasing.

EUR 69,000 tva inclus, deductibil. 

Dacă te interesează o ofertă de finanțare, hai să stăm de vorbă la 0741 76 76 93!

Este în stoc, disponibil imediat pentru test drive și achiziție

Scaunele, volanul și schimbătorul de viteze sunt primele elemente care dau o notă de rafinament oricărui drum la care pornești. Pentru că accentul cade în egală măsură pe confort și un design atractiv.

Ce-ți mai ia ochii?

Faptul că oriunde te uiți, te simți ca acasă, cu fiecare element impecabil poziționat. 

  • Portierele sunt cu deschidere tactilă, mânerele interioare și cele exterioare având nevoie doar de o atingere fină pentru a deschide ușa.
  • Din punct de vedere al tehnologiei, sistemul multimedia, Lexus Link Connect, are 14 inch; încărcătorul wireless al telefonului oferă cu până la 50% mai multă rapiditate față de precedenta versiune; te bucuri de trei mufe USB-C și una USB-A.
  • Ai scaune și volan încălzite, climă cu patru zone, senzori de parcare față-spate și cameră 360, Apple CarPlay și Android Auto, lane assist, side assist, front assist.

Iar sistemul de parcare este un element cu adevărat inedit!

Ai o întrebare?