Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare
Descoperă oportunitățile din cadrul Auto Big Consult

Cariere

Suntem mereu în căutare de noi colegi extraordinari, entuziaști și dedicați dezvoltării lor continue pe toate planurile. Pentru că ne dorim să devenim o versiune din ce în ce mai bună a fiecăruia dintre noi. Așa că, povestește-ne despre tine în rândurile de mai jos, iar dacă descoperim elemente comune, te invităm să ne cunoaștem!

Ce oferim? 

  • Un track record în piața autohtonă a mașinilor rulate bazat pe calitate, relații interumane fructuoase și încredere (aruncă o privire peste review-urile noastre din Google sau Facebook!)
  • O cultură organizațională pe care o formăm zi de zi, în care prim-planul îl preia dorința de a fi un OM bun - în orice rol ne-am afla, de la coleg sau leader, până la colaborator sau furnizor de servicii. Setăm obiectivele pentru a ști încotro ne îndreptăm, însă ne bucură mai tare călătoria decât destinația. Suntem deschiși la nou, la explorare și la învățare prin vulnerabilitățile pe care le identificăm și împărtășim. Avem încredere unii în alții, în potențialul nostru și al echipei ca un tot unitar, și în arealul lui ‘împreună’, pentru că individualitatea e frumoasă și utilă atunci când vine la pachet cu diversitatea. 
  • O energie de echipă tânără, deschisă la provocări, care știe că dezvoltarea continuă este mult mai eficientă decât o perfecțiune întârziată. Cu alte cuvinte, ne place să facem lucrurile să se întâmple! 
  • Cursuri și training-uri în care ne dezvoltăm atât skills-urile referitoare la job-ul pe care îl facem, cât și insight-urile ecosistemului auto din care facem parte.

Ce căutăm la tine? 

  • Să arăți perseverență, gândire critică și o dorință constantă de a deveni mai bun/ă ca ieri. 
  • Să fii un om de echipă, care îmbrățișează atât ideea de colaborare, cât și trăsătura de a-și dori să facă lucruri cu sens și valoare, dincolo de gratificarea personală.  
  • Să nu fii speriat/ă de greșeală, ci să înveți din ea, pentru că vine la pachet cu bucuria autonomiei și a asumării responsabilității. 

Aplică acum

Ai o întrebare?