Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

Hai să lucrezi cu noi

Cariere

Suntem mereu în căutare de noi colegi faini, entuziaști, care sunt pasionați deopotrivă de mașini și de interacțiunea umană.  

Dacă vrei să lucrezi alături de noi, să îți construiești o carieră într-un domeniu care te entuziasmează și o echipă care te motivează, ne-ar plăcea să te cunoaștem și să găsim elemente comune!  

Între timp, aruncă o privire peste 7 motive adunate de la colegi pentru care credem că ți-ar plăcea să ni te alături.

Paul

Suntem o echipă cu oameni tineri, deschiși, primitori, care își descrețesc frunțile prin multe râsete și timp fain petrecut împreună, dincolo de interacțiunile de la birou. 

Adi

Spunem DA diversității și părerilor outside-the-box care dau curs dezbaterilor fructuoase. Pentru că ne place să testăm ipoteze, să învățăm unii de la alții și să provocăm puțin câte puțin ideea de status quo. 

Fabian

Ne bucurăm să lucrăm cu o plajă largă de clienți și să dezvoltăm relații frumoase cu business-uri locale și oameni care își pun amprenta pozitiv în comunitate. 

Tudor

Avem un track record de calitate în piața auto, unde vindem preponderent mașini pe bază de comandă. Cu alte cuvinte, punem clientul în prim plan, scoțând la suprafață nevoile și dorințele care îi evidențiază cel mai bine stilul de viață. De ce? Pentru a-i găsi mașina care i se potrivește cel mai bine. Și a construi o relație frumoasă, bazată pe încredere, informare și suport.

Silviu

Ne place să fim provocați de schimbare pentru că ne îndeamnă să fim mai flexibili, mai deschiși și mai buni. 

Alex

Vorbim mult, punem lucrurile în mișcare și avem constant elemente noi pe care le includem în ceea ce facem zi de zi. Așa că, avem mereu ceva interesant de făcut. 

Teodora

Ne bucurăm de un cadru de lucru care se bazează pe frumusețea și forța lui ‘împreună’. Suntem motivați să construim o versiune mai bună a fiecăruia dintre noi prin cursuri și training-uri , în timp ce, totodată, creăm oportunități de creștere ca echipă. Pentru că obiectivele se ating atunci când ne pasă mai tare de proces decât de destinația finală.

Poziții disponibile

Ai o întrebare?