Hai să lucrezi cu noi

Cariere

Suntem mereu în căutare de noi colegi faini, entuziaști, care sunt pasionați deopotrivă de mașini și de interacțiunea umană.  

Dacă vrei să lucrezi alături de noi, la unul dintre birourile noastre din București sau Iași, e bine să știi că suntem o echipă orientată către creștere sustenabilă, inside-out; adică pornind de la fiecare om în parte, până la business-ul pe care îl dezvoltăm an după an. Ne-ar plăcea să te cunoaștem și să găsim elemente comune dacă vrei să faci parte din ecosistemul auto!

Între timp, aruncă o privire peste motivele adunate de la colegi pentru care credem că ți-ar plăcea să ni te alături.

Teodora D.

Facem lucrurile dintr-un spațiu al creativității, ce ne lasă loc pentru a ne pune amprenta individuală în task-urile de zi cu zi. Da, există o direcție stabilită, planificări și o zonă de to do clară, însă jonglăm în fiecare zi cu noutatea sub formă de învățare, interacțiune și .. glume!

Dan

Definiția echipei Auto Big, așa cum mi se așterne realitatea interacțiunilor și a modului de a face business: Privilegiul de a fi la firul ierbii, zi de zi, alături de oameni și pentru oameni. 

Alex N.

Vorbim mult, punem lucrurile în mișcare și avem constant elemente noi pe care le includem în ceea ce facem zi de zi. Așa că, avem mereu ceva interesant de făcut. 

Tudor

Avem un track record de calitate în piața auto, unde vindem preponderent mașini pe bază de comandă. Cu alte cuvinte, punem clientul în prim plan, scoțând la suprafață nevoile și dorințele care îi evidențiază cel mai bine stilul de viață. De ce? Pentru a-i găsi mașina care i se potrivește cel mai bine. Și a construi o relație frumoasă, bazată pe încredere, informare și suport.

Ciprian

Suntem o echipă foarte echilibrată, pe care căutăm să o creștem constant. Știm că avem potențial enorm și lucrăm conștient la a-l maximiza și a-i face vânzările să depășească record după record.

Paul

Suntem o echipă cu oameni tineri, deschiși, primitori, care își descrețesc frunțile prin multe râsete și timp fain petrecut împreună, dincolo de interacțiunile de la birou. 

Alex D.

Suntem o gașcă de pasionați de mașini, de iubitori de dezbateri și conversații faine despre tot ce ne înconjoară, de cafea bună și de râsete! Dacă se-ntâmplă să fie zile foarte pline, orice tensiune sau început de stres își au rezolvarea în dialoguri cu haz și mult umor.

Bianca

Primul job din viața mea m-a adus în echipa Auto Big, unde am descoperit o gașcă de oameni tineri, în care individualitatea și personalitățile diferite contribuie semnificativ la funcționarea business-ului ca un întreg. Ce-mi place cel mai tare? Că se pune accent pe dezvoltarea fiecăruia dintre noi, că greșelile sunt îmbrățișate ca o parte firească a procesului de evoluție, că există ajutor reciproc și că părerea fiecăruia este auzită și sprijinită. Este o plăcere să vin la muncă într-un colectiv cu oameni frumoși!

Teodora B.

Ne bucurăm de un cadru de lucru care se bazează pe frumusețea și forța lui ‘împreună’. Suntem motivați să construim o versiune mai bună a fiecăruia dintre noi prin cursuri și training-uri , în timp ce, totodată, creăm oportunități de creștere ca echipă. Pentru că obiectivele se ating atunci când ne pasă mai tare de proces decât de destinația finală.

Silviu

Ne place să fim provocați de schimbare pentru că ne îndeamnă să fim mai flexibili, mai deschiși și mai buni. 

Adi

Spunem DA diversității și părerilor outside-the-box care dau curs dezbaterilor fructuoase. Pentru că ne place să testăm ipoteze, să învățăm unii de la alții și să provocăm puțin câte puțin ideea de status quo. 

Poziții disponibile

Ai o întrebare?