Termeni și condiții

Definiții și Termeni

Auto Big = denumirea comercială a două societăți. 

ABC Car Agency SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Sat Breazu, Comuna Rediu, Strada Lăcrămioarelor, nr. 13, parter, Județ Iași, având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/3575/2017 și cod unic de înregistrare fiscală RO38572514.

ABC Car Logistics SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Sat Breazu, Comuna Rediu, Strada Lăcrămioarelor, nr. 13, parter, Județ Iași, având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/1635/2020 și cod unic de înregistrare fiscală RO42806290.

Vânzător = Auto Big  

Cumpărător = poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani,  persoană juridică sau orice altă entitate juridică care efectuează o Comandă.

Site = platforma online găzduită la adresa web ANEASRL și subdomeniile acestuia.

Comandă = formularul prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului intenția de a achiziționa bunurile și serviciile expuse pe site. 

Descrierea bunurilor și a produselor

Toate descrierile, specificațiile, imaginile și reclamele sunt prezentate cu titlu informativ, având scopul de a oferi o reprezentare aproximativă a bunurilor și produselor existente pe site, și anume a mașinilor rulate.  

Prețuri

Preţurile afişate sunt bazate pe costurile curente ale produselor comercializate şi includ TVA. Costurile de transport și logistică nu sunt incluse în prețul afișat.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile afişate pe site, nefiind obligat sa anunţe în prealabil intenţia de modificare a acestora. Cu toate acestea, Vânzătorul nu va modifica în nicio situaţie preţurile unei comenzi active.

Procesul colaborării dintre Client și Auto Big

Terenul nostru de lucru? Depinde în funcție de modul de achiziție; la licitație sau de la dealeri autorizați. 

În general, casele de licitații din Europa de Vest (dar nu doar!) sunt cele care se află în topul alegerilor noastre. Așadar, după ce tu, drept Client, te decizi asupra modelului pe care ți-l dorești, potrivit ție 100%, intrăm în licitație. Procesul durează între 24 și 48 de ore, iar noi te ținem la curent: vei ști fiecare pas făcut și fiecare ofertă contracarată.

Când vine vorba despre mașinile pe care le achiziționăm de pe platformele de tip mobile.de sau autoscout24 și de la dealeri autorizați, odată ce îți dai OK-ul pentru verificarea unei mașini care se potrivește cu cerințele pe care ni le-ai pus la înaintare, ne deplasăm la fața locului pentru un pas foarte important: verificarea completă din punct de vedere tehnic și estetic a mașinii. Aceasta vine cu raport tehnic, îi sunt prezentate toate defectele, iar apoi o scoatem la drive test. 

Îți faci griji în legătură cu kilometrii reali ai mașinii puțin rulate alese? Îți luăm acest stres: kilometrii sunt garantați, trecuți pe factură și contract. Ne asigurăm că primești și garanția standard: 10,000 de km. sau 12 luni pentru motor și cutia de viteze pentru mașinile cu mai puțin de 175,000 km. în bord.

Indiferent de tipul de achiziție, din momentul în care vehiculul ajunge în posesia ta, ai 7 zile calendaristice la dispoziție pentru a verifica mașina în orice service autorizat RAR. În cazul în care se descoperă orice problemă ce nu a fost stipulată în raportul tehnic (exclus consumabile), aceasta este despăgubită, fie în cuantum de 50%, fie 100%.

Totodată, Auto Big percepe un comision care pornește de la €1999 + tva pentru întreg procesul de achiziție.

 

Politică de confidențialitate

Varianta simplificată

Toate informațiile personale pe care le vom primi de la dvs., fie că este vorba de adresa de e-mail, numărul de telefon sau adresa de livrare, nu vor ajunge niciodată în altă parte. Noi le vom folosi doar pentru a intermedia achiziția, a livra produsele sau în scop de marketing (de exemplu, trimiterea unui newsletter).

Varianta completă

Vânzătorul îşi rezervă dreptul a folosi informaţiile furnizate de către Cumpărător în vederea realizării contractului la distanţă. Vânzătorul îşi rezervă dreptul, în baza acordului prealabil al Utilizatorului, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informaţie furnizată de către Cumpărător prin intermediul site-ului www.autobigconsult.ro. De asemenea, el nu va furniza niciunei terţe părţi informaţiile primite de la Cumpărător, cu excepţia partenerilor agreaţi, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la Cumpărător.

Atunci când utilizează website-ul Vânzătorului, utilizatorul / Cumpărătorul va furniza Vânzătorului informaţii personale pe care aceasta le va folosi doar în scopul de a răspunde solicitării dvs. şi în informarea Cumpărătorului cu privire la orice oferte speciale sau noi game de produse.

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția datelor personale, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
  • Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizată poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este întemeiată.
  • Dreptul de a rectifica datele (art.16): Persoana vizată poate solicita rectificarea datelor în cazul în care acestea sunt procesate greșit.
  • Dreptul de a fi uitat (art.17): Când procesarea nu mai este justificată sau când persoana vizată și-a retras consimțământul
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarilor (art.18): Persoana vizată poate cere restricționarea datelor folosite sau a transferului de date.
  • Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizată are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.
  • Dreptul de a face opoziție (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiecții sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrări
  • Dreptul de a se opune la profilări (art. 21) Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată.

Toate informațiile personale pot fi șterse din baza noastră de date printr-un e-mail trimis la adresa marketing@autobigconsult.ro în care specificați că doriți acest lucru.

Prezentul document este supus legii române.

Te interesează să cumperi o mașină?
Ai o întrebare?