Despre noi

Din 2016, vă aducem mașina visurilor la comandă!

Suntem un dealer auto prezent în Iași și București, o companie condusă de pasiune în fiecare interacțiune avută cu voi, și o echipă tânără care își dorește să vă ofere o experiență holistică pozitivă, construită pe o fundație a experienței, a personalizării, a siguranței și a încrederii mutuale. Pe scurt, ne ocupăm cu profesionalism și transparență de vânzarea de autovehicule rulate importate din Europa de Vest.

Ne place să șlefuim continuu standardele la care lucrăm și să contribuim la confortul și calitatea vieții clienților noștri aducându-vă mașina visurilor la comandă! Îmbrățișăm schimbarea, suntem mereu în pas cu trend-urile setate de industria auto europeană, construim responsabil bune practici bazate pe flexibilitate și creăm întotdeauna o experiență customizată care să reflecte în totalitate cerințele și configurațiile primite.

Plusul nostru de valoare se concretizează în confortul vostru prin eficientizarea procesului de achiziție, de la timp și energie, până la buget, în siguranța oferită prin controlul riguros aplicat mașinilor aduse la comandă și în transparența fără compromisuri.

Vrei să îți schimbi mașina?
Ai o întrebare?