Clienții noștri

Testimoniale

Recomand!

Recomand echipa Auto Big Consult datorită seriozității și profesionalismului de care au dat dovadă in rezolvarea achiziționării unui autoturism adus pe comandă. Echipă tânără și implicată. Felicitări!!!

Cornel Coste
Honda Civic 1.4
Recomand categoric

Recomand categoric echipa Auto Big Consult pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe durata colaborării noastre (de aproximativ 2 săptămâni). Mi-am dorit o anumită mașină, cu anumite opțiuni, cu anumite particularități și echipa a găsit exact ce mi-am dorit, fiind și o surpriză enorm de plăcută să văd ce mașină îngrijită (atât în exterior cât și în interior) mi-a fost găsită de echipă (totuși luând în considerare vârsta acestui model). Am mers deja cu mașina primii 300km la momentul când scriu această recenzie, și încă o dată aș dori să punctez cât de impecabilă este. Le mulțumesc mult echipei Auto Big Consult, către care am primit multe recomandări de colaborare și multe recomandări de colaborare am oferit și eu mai departe și voi oferi în continuare. Felicitări încă o dată pentru ceea ce faceți!

Marius Olaru
Audi A4
Îi recomand cu drag

Îi recomand cu drag pe baieții de la Auto Big Consult. Serioși, profesioniști, foarte diplomați în relația cu clienții. Își merită banii pentru ceea ce fac. Am avut parte de o tranzacție 100% în online (mail, telefon, whatsupp) fiindcă fizic se ocupă ei de tot. A fost o comunicare foarte ok și au gasit exact ce aveam nevoie. I-am cunoscut doar când am ridicat mașina, în rest nu a fost necesară prezența mea. Mulțumim și sper să mențineți calitatea serviciilor la fel de sus.

Alex Toma
Opel Mokka
100% Recomand

100% Recomand! În doar două săptămâni am reușit să am mașina mult așteptată acasă datorită echipei ABC. Mulțumesc pentru răbdare, implicare, seriozitate și respectul oferit clienților.

Gina Grigorescu
Audi A3
Totul a fost posibil cu ajutorul lor

De la idee până la înmatricularea definitivă, totul a fost posibil cu ajutorul lor. Echipa de la Mop Vet vă mulțumește.

Alex Merla
Toyota Auris
Recomand cu încredere

Recomand cu încredere pentru profesionalismul, seriozitatea și răbdarea cu care lucrează. Datorită lor am găsit mașina exact cum mi-am dorit.

Lorena Andone
Audi A3
Recomand cu drag

Am fost sceptic la început ... nu are rost să ne ascundem ... dar am ales să merg pe încredere la recomandarea unor prieteni. M-am convins apoi că am făcut cea mai fericită alegere. De ce? Am ținut legătura pas cu pas în toate etapele. Am obținut răspunsuri la orice întrebare. Totul a fost profi. Pe lânga asta, echipa ABC a făcut eforturi să facă posibilă înmatricularea într-un timp record ... respect. Recomand cu drag!

Cosmin Nițu
Mazda CX5 2.2 Turbodiesel Nakama Intense
Recomand și pe viitor cu siguranță voi reveni

În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru răbdarea pe care au avut-o în a mă ajuta sa găsesc mașina perfectă. Calitatea serviciilor este excelentă, iar personalul este foarte serios și de ajutor. Recomand, și pe viitor cu siguranță voi reveni!

Tudor Grigoriu
Audi Q5

Birourile noastre

Ne-am extins și acum ne puteți găsi și în București. Vă așteptăm la noi

Iași
Șoseaua Bucium nr 4, Iași
+40 (741) 767 693

Program

Luni - vineri 09:00 - 17:00
București
Str. Glodeni nr. 14, Sector 2, București
+40 (741) 767 693

Program

Luni - vineri 09:00 - 17:00
Te interesează să cumperi o mașină?