Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

Testimoniale

Recomand!
Recomand echipa Auto Big Consult datorită seriozității și profesionalismului de care au dat dovadă in rezolvarea achiziționării unui autoturism adus pe comandă. Echipă tânără și implicată. Felicitări!!!
Cornel Coste, Honda Civic 1.4
Recomand categoric
Recomand categoric echipa Auto Big Consult pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe durata colaborării noastre (de aproximativ 2 săptămâni). Mi-am dorit o anumită mașină, cu anumite opțiuni, cu anumite particularități și echipa a găsit exact ce mi-am dorit, fiind și o surpriză enorm de plăcută să văd ce mașină îngrijită (atât în exterior cât și în interior) mi-a fost găsită de echipă (totuși luând în considerare vârsta acestui model). Am mers deja cu mașina primii 300km la momentul când scriu această recenzie, și încă o dată aș dori să punctez cât de impecabilă este. Le mulțumesc mult echipei Auto Big Consult, către care am primit multe recomandări de colaborare și multe recomandări de colaborare am oferit și eu mai departe și voi oferi în continuare. Felicitări încă o dată pentru ceea ce faceți!
Marius Olaru, Audi A4
Îi recomand cu drag
Îi recomand cu drag pe baieții de la Auto Big Consult. Serioși, profesioniști, foarte diplomați în relația cu clienții. Își merită banii pentru ceea ce fac. Am avut parte de o tranzacție 100% în online (mail, telefon, whatsupp) fiindcă fizic se ocupă ei de tot. A fost o comunicare foarte ok și au gasit exact ce aveam nevoie. I-am cunoscut doar când am ridicat mașina, în rest nu a fost necesară prezența mea. Mulțumim și sper să mențineți calitatea serviciilor la fel de sus.
Alex Toma, Opel Mokka
100% Recomand
100% Recomand! În doar două săptămâni am reușit să am mașina mult așteptată acasă datorită echipei ABC. Mulțumesc pentru răbdare, implicare, seriozitate și respectul oferit clienților.
Gina Grigorescu, Audi A3
Totul a fost posibil cu ajutorul lor
De la idee până la înmatricularea definitivă, totul a fost posibil cu ajutorul lor. Echipa de la Mop Vet vă mulțumește.
Alex Merla, Toyota Auris
Recomand cu încredere
Recomand cu încredere pentru profesionalismul, seriozitatea și răbdarea cu care lucrează. Datorită lor am găsit mașina exact cum mi-am dorit.
Lorena Andone, Audi A3
Recomand cu drag
Am fost sceptic la început ... nu are rost să ne ascundem ... dar am ales să merg pe încredere la recomandarea unor prieteni. M-am convins apoi că am făcut cea mai fericită alegere. De ce? Am ținut legătura pas cu pas în toate etapele. Am obținut răspunsuri la orice întrebare. Totul a fost profi. Pe lânga asta, echipa ABC a făcut eforturi să facă posibilă înmatricularea într-un timp record ... respect. Recomand cu drag!
Cosmin Nițu, Mazda CX5 2.2 Turbodiesel Nakama Intense
Recomand și pe viitor cu siguranță voi reveni
În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru răbdarea pe care au avut-o în a mă ajuta sa găsesc mașina perfectă. Calitatea serviciilor este excelentă, iar personalul este foarte serios și de ajutor. Recomand, și pe viitor cu siguranță voi reveni!
Tudor Grigoriu, Audi Q5
Totul a decurs ca la carte
De la prima discuție cu domnul Ionuț Cuibari totul a decurs ca la carte. Auto Big Consult este o firmă transparentă care te ajută să îți achiziționezi mașina perfectă! Domnul Ionuț m-a ținut la curent cu toate detaliile referitoare la achiziție, a pus la dispoziție toate informațiile despre mașină, istoric, service. De asemenea, mi-au fost oferite informații necesare pt a înmatricula mașina.Recomand cu încredere Auto Big ConsultRecomand Ionuț Paul CuibariSucces în continuare!
Florin Harbuz, Nissan Qashqai
Colaborare excelentă
BMW 320d. Colaborare excelentă, profesioniști și flexibili. Inspecție detaliată la fața locului, in Germania.Vă mulțumesc
Victor Marina, BMW 320d
Seriozitate și răbdare
Iti mulțumesc Radu pentru seriozitatea de care ai dat dovada și pentru răbdarea de a relaționa cu un client mai nehotărât!
Florin Bâgu, Peugeot 308
Te interesează să cumperi o mașină?