Gala Excelență în Business

Auto Big primește recunoașterea pentru un customer service de excepție în industria de auto rulate. Fost ministru al Economiei și actual Președinte al Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, Alexandru Petrescu, a prezentat parte din istoria companiei noastre, care:

» A început să aducă mașini pe bază de comandă dintr-un birou din Iași în 2017, într-o vreme în care personalizarea serviciilor de vânzare auto era la început. 

» Și-a crescut portofoliul prin recomandări și un mare accent pus pe oferirea unei experiențe de customer service complete. 

» În 2020, a făcut pasul către deschiderea showroom-ului în București, unde și-a definit succesul prin interacțiunile frumoase pe care le are cu fiecare client în parte. 

Live acum
24/10, 19:55

Mulțumim pentru acest premiu și pentru privilegiul de a ne afla aici! Totodată, faptul că suntem alături de voi să împărtășim DE CE-ul care ne ghidează munca de zi cu zi, ne bucură și ne onorează!

Într-o piață în care ținem cu dinții să păstrăm standardele cele mai înalte ale industriei, ținem și mai tare să îmbrăcăm fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții într-o experiență personalizată și completă de achiziție. Adică devenim personal shopperi ai fiecărui om care ne calca pragul. Nu degeaba ne-a scris cineva într-un review că suntem o companie centrată pe ‘customer intimacy’.

24/10, 19:50
Premiul de Excelență pentru Customer Service de Excepție în Industria de Auto Rulate

Nucleul acestui business se reflectă cel mai bine în cartea noastră de vizită ‘Ne plac mașinile, dar ținem cu oamenii!’. Totodată, investim continuu resurse, energie și timp în înțelegerea nevoii omului care ne calcă pragul, iar pentru asta, ne propunem să mergem dincolo de vânzarea efectivă a mașinii, oferind o experiență completă a serviciilor din jurul achiziției auto.

24/10, 18:26
Auto Big la Gala Excelență în Business

Am spus prezent celei de-a doua ediții a Galei Excelență în Business organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton. O ediție care a adunat oameni care aduc reală valoare sferei economice și de business locale și care a găzduit profesioniști din mediul public și privat.

Ai o întrebare?