Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

Round up-ul Auto Big Consult în 4 opriri

Sub paravanul telefoanelor prin care stăm de vorbă cu tine se ascunde câte un zâmbet, o pasiune pentru tot ceea ce ține de arealul auto și o dorință mare de a ne conecta cu tine și de a-ți furniza rapid pastile de informații utile și inspirații. Pe scurt, în deplină transparență și eficiență. După același format pe care îl aplicăm și când te degrevăm de procesul de achiziție al mașinii dorite și o aducem la comandă. Pentru că știm că timpul este cea mai valoroasă și limitată resursă a ta :)

Iată, pe scurt, ce ni s-a părut suficient de interesant încât să îl lăsăm moștenire cloud-ului. 

Povești cu și despre branduri...

1. Volkswagen introduce funcția de parcare autonomă pe noul Touareg, primul model din gama VW care se bucură de un astfel de sistem. Ca șofer, ai posibilitatea fie să rămâi la volan, să apeși accelerația și frâna, lăsând virajele pe mâna infotainment-ului, fie să cobori din mașină și să controlezi parcarea printr-o aplicație mobilă. 

SUV-ul premium, tehnologizat până în cele mai mici detalii poartă numele societății nomade Tuareg ce populează deșertul Sahara, care se identifică cu spiritul aventuros, puterea, adaptabilitatea și... matriarhatul! :) Noi ne descurcăm cu orice tip de specificații, indiferent de nivelul ei de sofisticare, parol! De fapt, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți să te uiți peste portofoliul mașinilor aduse la comandă să te convingi.  

 

Lumea noastră, aici și acum... 

2. Mobilitatea electrică a devenit ceea ce mulți ar spune 'lumea bună' sau în orice caz, o lume mai bună în care facem un pas către viitorul energiei sustenabile și batem un pas în retragere față de motoarele termice. În 2020, până în octombrie, în România s-au înmatriculat 1,780 de mașini electrice, cu peste 50% mai mult față de aceeași perioadă a anului precedent, conform celor de la Automarket. Deși prețul unui model nou poate fi prohibitiv, dacă îți dorești să ieși din zona ta de confort și să te bucuri de avantajele pe care le aduce o mașină electrică, te încurajăm să ne contactezi și să povestim despre gama de mașini rulate pe care am putea-o accesa. Până atunci, inspiră-te din alegerea recent făcută de o clientă, care a optat pentru un BMW i3

 

Friend or foe?

3. Unii dintre noi așteaptă cu nerăbdare mirosul fraged al sezonului rece, drumurile întinse către destinații de schi sau zăpada care scârțaie sub roți. Deopotrivă, pentru alții dintre noi, iarna se lasă așteptată cu teamă la gândul condusului pe drumuri înghețate, al lanțurilor de zăpadă, al deszăpezirii potecii de lângă casă sau al trezirii cu 15 minute mai devreme, timp dedicat curățării geamurilor și a portierelor înainte de a pleca de pe loc. 

Indiferent de ce parte a baricadei te afli, îți putem veni în întâmpinare în două feluri. În primul rând, am scos la vedere oferta lunii noiembrie, prin care îți oferim cadou un pachet Winter Starter alcătuit dintr-o racletă pentru curățat parbrizul, o soluție de parbriz pentru iarnă și un spray pentru dezghețatul încuietorilor dacă ne lași pe noi să îți aducem la comandă mașina pe care ți-o dorești. În al doilea rând, îți suntem alături cu sfaturi și informații relevante dacă nu ți-ai construit încă lista dotărilor 'must-have' ale mașinii ideale care să îți însenizeze fiecare zi, indiferent de anotimp!

 

De prin lume adunate...

4. Încheiem într-o notă plină de stil, zvâc și motivație, și vă dăm un imbold pozitiv de la Lewis Hamilton, campion mondial în Formula 1 pentru a 7-a oară, cel care a scris istorie weekend-ul acesta: Acest titlu e pentru copiii care visează să transforme imposibilul în ceva posibil. Copii, puteți să reușiți! Trebuie să munciți pentru asta, pentru ceea ce țintiți, și niciodată să nu vă îndoiți de calitățile voastre! 

Iar dacă și tu ești mânat de pasiune pentru performanță, cai putere, control și turații zgomotoase, te invităm să ne parcurgi portofoliul mașinilor aduse la comandă și, eventual, să te inspiri din alegeri precum Porsche Panamera GTS sau Mercedes-Benz S Coupe 63 AMG!

 

Ca notă de final, să știi că suntem mereu de serviciu, atenți la tot ceea ce se întâmplă în ecosistemul auto și pregătiți să îți fim de folos în alegerea și în procesul de achiziție al mașinii pe care o visezi!

Alte noutăți

Oportunități de leasing pentru firmele de curierat și antreprenorii din domeniul transportului
Una dintre motivațiile noastre ca dealeri auto este susținerea antreprenorilor locali prin contribuția la planul lor de dezvoltare business. Cum? Cu resurse de finanțare și servicii integrate de achiziție de mașini și autoutilitare de 3,5 tone noi sau r...
Leasing financiar pentru mașina care se potrivește business-ului tău
Fiecare dintre noi se regăsește în propriul ritm de zi cu zi, iar nouă ne place să spunem că frumusețea vine, de multe ori, din diversitate. De aceea, vindem mașini noi sau rulate pe bază de comandă după preferințele, nevoile și așteptările fiecărui cli...
Despre mașini în 14 opriri interesante
Când a trecut anul - nu știm. Cert este că am încercat să ținem pasul cu trendurile din industria auto, să descoperim povești noi despre ceea ce ne pasionează cel mai tare și să legăm discuții cu oameni frumoși în materie de mașini și experiențe de cond...
Ai o întrebare?