Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare
Comandă mașina visurilor tale fără riscuri
Valoarea mașinii: 25,000€
Avans: 50%
Perioadă: 60 luni
* Acest calcul este unul estimativ, întrucât se bazează pe condiții de finanțare generale, care nu iau în calcul posibile oferte speciale existente, particularități ale firmelor solicitante sau bonitatea solicitantului. Valorile exprimate sunt disponibile exclusiv pentru persoanele juridice sau persoanele fizice autorizate.
Verificare 360 a mașinilor Să știi de la bun început ce achiziționezi.
Soluții de finanțare Să ai în vedere toate opțiunile.
Garanție dealer Să te bucuri de asistență continuă și după achiziție.

Cum funcționează?

Procesul Auto Big Consult în 4 pași simpli

1 Ne contactezi Ne transmiți modelul și dotările următoarei mașini pe care ți-o dorești.
2 Îți găsim mașina ideală Noi luăm legătura cu tine și demarăm căutările pentru a-ți găsi modelul dorit.
3 Verificăm riguros mașina Ne ocupăm de verificarea mașinii din punct de vedere tehnic, estetic și electric.
4 Emoția ta devine palpabilă Acoperim logistica transportului și a documentației, iar opțional ne ocupăm în întregime de înmatricularea mașinii, ca pe tine să te preocupe doar bucuria de a conduce modelul mult visat!

Comenzi clienți

Descoperă mașinile aduse pe bază de comandă clienților noștri

Întrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări ale clienților noștri.

Care este procesul de achiziție al unei mașini rulate prin intermediul Auto Big Consult?

În primul rând, ne transmiți în amănunt caracteristicile pe care le cauți la mașina ta ideală: an minim, km maximi, transmisie, buget aproximativ, ca noi să îți putem prezenta o serie de oferte.

În general, noi cumpărăm de la case de licitații din Europa de Vest. După ce te hotărăști asupra mașinii, intrăm în licitația care durează între 24 și 48 de ore. Aceasta este verificată complet din punct de vedere mecanic, tehnic și estetic, vine cu raport tehnic, toate defectele îi sunt prezentate, și este scoasă în test drive. Kilometrii sunt garantați, trecuți pe factură și contract.

După ce mașina ajunge în țară, ai la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a o verifica în orice service autorizat RAR. Dacă se descoperă orice problemă ce nu a fost stipulată în raportul tehnic (exclus consumabile), este despăgubită.

O altă modalitate de colaborare implică găsirea ofertei potrivite pe platformele de tip mobile.de sau autoscout24, unde se adaugă taxa de transport, comisionul aplicat aferent valorii mașinii și 50% din diferența dintre prețul inițial și cel pe care reușim să îl negociem.

Ce comision percepeți?

Comisionul pe care îl percepem este între 3% - 6% din valoarea mașinii, și 50% din diferența dintre prețul inițial și cel pe care reușim să îl negociem.

Care sunt condițiile transportului?

Îți aducem mașina la unul dintre sediile noastre din Iași sau București contra unui cost de minimum 600 EUR, acesta variind în funcție de orașul din care se ridică vehiculul și gabaritul acestuia. Transportul se efectuează pe platforme noi și se asigură în limita a 100,000 EUR.

În cât timp se livrează mașina?

Din momentul în care ai ales mașina, luăm o marjă de 10-15 zile lucrătoare pentru a ți-o aduce la unul dintre sediile noastre din Iași sau București.

Ce servicii conexe oferiți?

Ne ocupăm de întreg procesul de documentație, ca tu să economisești timp și energie. Astfel, contra cost, îți punem la dispoziție și următoarele servicii conexe:

  • Înmatricularea mașinii ce include: numerele roșii, certificatul de atestare fiscală, luarea în evidență la Primărie, programarea la RAR și scoaterea numerelor definitive;
  • Încheierea asigurării RCA;
  • Încheierea asigurării CASCO;
  • Efectuarea reviziei mașinii.
Ai o întrebare?