Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

6 motive să îți cumperi o mașină rulată din Europa de Vest

Dacă ești în căutarea unei mașini rulate trebuie să ai în vedere achiziționarea uneia de la firme care prezintă încredere. Mulți șoferi consideră riscant să achiziționeze anumite autoturisme rulate deja înmatriculate în România din cauza riscurilor crescute de a avea anumite defecte costisitoare și bine ascunse. Vestea bună este că mediile de achiziție s-au diversificat.

Acum poți cumpara autoturisme din parcuri auto autorizate moderne, specializate în mașini rulate aduse de peste graniță.  Cele mai bune mașini de profil provin de peste graniță, mai exact din piețele auto din Europa de Vest.

Care sunt principalele motive pentru care mașinile din Europa de Vest prezintă mai multă încredere pe Piața Auto din România?

 1. Prețul raportat la calitatea automobilului. Față de o mașina rulată deja înmatriculată în România, prețul uneia rulată în Europa de Vest este mai mic, iar mașina mult mai calitativă din punct de vedere al performanțelor. Aducerea unei maşini în România nu implică tarife ridicate. În aceşti bani sunt incluse asigurarea, plăcuţele de înmatriculare provizorii, rovinietele plus carburantul.
   
 2. Piața auto diversificată. Parcul auto din România este unul destul de mic, cu posibilități reduse de a alege. Spre deosebire de piața auto autohtonă, dacă optezi pentru o mașină înmatriculată în Franța sau în Germania, de exemplu, vei avea o deschidere mai mare pentru mai multe modele, caracteristici și configurații ale mașinii. Dacă ai deja un model al mașinii dorite, e mai ușor și mult mai probabil să o poți găsi într-o piață auto din afara țării.
   
 3. Dealerii auto specializați pe vânzarea de mașini rulate. Dacă aceștia sunt orientați spre achiziționarea mașinilor din zona Europei de Vest, înainte de a părăsi țara, automobilul va fi verificat temeinic și adus în România cu numărul de kilometri reali, fără defecte ascunse sau alte probleme care ar scădea gradul de satisfacție al clientului. În plus, o firmă auto de acest gen te va scuti de un drum în afara țării și te va ajuta cu toate actele și protocolul necesar aducerii mașinii în România.
   
 4. Achiziționare rapidă. O mașină rulată poate fi achiziționată mai rapid. Dacă pentru o mașină nouă există un timp destul de îndelungat pentru procedura de achiziționare, la una deja rulată majoritatea actelor sunt deja întocmite. Este nevoie ca tu să semnezi doar contractul de vânzare-cumpărare și devii proprietarul mașinii.
   
 5. Mașinile rulate sunt mai bine întreținute în Europa de Vest. Calitate drumurilor și grija crescută a vesticilor pentru propriul automobil îți oferă o plajă mai mare de posibilități din care poți alege fără teama unor daune ascunse sau a unui kilometraj fals al mașinii.
   
 6. Modalități de plată diverse. Dacă alegi un dealer auto pentru a-ți aduce mașina aleasă din Vest, vei beneficia de mai multe modalități de plată. Societățile de acest gen au modalități de plată precum ratele auto sau leasingul.
   

Mașinile rulate din Europa de Vest prezintă beneficii net superioare față de cele aflate deja pe piața autohtonă. Pentru a avea siguranța și transparența unui automobil perfect funcțional și fără defecte ascunse îți recomandăm să apelezi la un dealer auto de încredere care să asigure tranzacția. Cu peste 4 ani de experiență pe piața auto, Auto Big Consult s-a specializat pe achiziționarea automobilelor din Europa de Vest. Dacă dorești o relație transparentă cu dealerul tău auto care să-ți aducă mașina mult dorită, completează formularul online.

Alte sfaturi

Oportunități de leasing pentru firmele de curierat și antreprenorii din domeniul transportului
Una dintre motivațiile noastre ca dealeri auto este susținerea antreprenorilor locali prin contribuția la planul lor de dezvoltare business. Cum? Cu resurse de finanțare și servicii integrate de achiziție de mașini și autoutilitare de 3,5 tone noi sau r...
Leasing financiar pentru mașina care se potrivește business-ului tău
Fiecare dintre noi se regăsește în propriul ritm de zi cu zi, iar nouă ne place să spunem că frumusețea vine, de multe ori, din diversitate. De aceea, vindem mașini noi sau rulate pe bază de comandă după preferințele, nevoile și așteptările fiecărui cli...
Despre mașini în 14 opriri interesante
Când a trecut anul - nu știm. Cert este că am încercat să ținem pasul cu trendurile din industria auto, să descoperim povești noi despre ceea ce ne pasionează cel mai tare și să legăm discuții cu oameni frumoși în materie de mașini și experiențe de cond...
Ai o întrebare?