15 martie

Află 13 lucruri pe care probabil nu le știai despre noi

E timpul să ne cunoaștem mai bine. Îți lăsăm mai jos 13 lucruri pe care probabil nu le știai despre noi.

1. Vindem mașini pe bază de comandă din 2017.

2. Suntem prezenți în toată țara, fericiți doar ACASĂ.

3. ACASĂ pentru noi este Iașiul, locul din care ne-a plecat visul de a crea valoare în piața auto locală prin comenzi personalizate. ACASĂ ne-a devenit în 2020 și Bucureștiul, locul în care am continuat să ne consolidăm ‘de ce-ul’, și anume să devenim personal shopperi pentru fiecare client.

4. Ne construim un nou showroom în Iași, în care abia așteptăm să ne mutăm anul acesta.

5. Nu (prea) facem presupuneri. Nici în privința mașinilor noastre, nici în privința preferințelor voastre. Testăm totul, întrebăm totul. Obsesia personalizării ne curge prin vene, ca uleiurile bune în motoarele de Rolls.

6. Ne concentrăm pe nevoile auto ale fiecăruia dintre voi, spațiul din care pornește un dialog sănătos. Pentru că știm că este nevoie de răbdare și mult research ca decizia să fie una cu care să fiți complet împăcați când cumpărați o mașină.

7. Căutăm continuu elementele care te fac să calci pedala de accelerație cu plăcere. Și le integrăm, rând pe rând, în felul în care facem business.

8. Credem în faptul că ”Mașina perfectă pentru tine” nu e un clișeu. Nu pentru noi, cel puțin. Suntem convinși că poți conduce exact ce ai tu nevoie, iar noi te ajutăm.

9. Clienții sunt cei de la care ne luăm energia pentru a munci cu sens și cei care ne ajută să creăm cadrul ideal de învățare să putem oferi cele mai bune experiențe de achiziție.

10. Fără oamenii care se pricep la oameni, companiile s-ar zbate ca doradele pe uscat. De asta, în fiecare coleg sau colegă pe care am luat-o lângă noi, am căutat să fie în primul rând OM fain, pasionat nu doar de mașini, ci mai ales de interacțiune umană cu folos, preocupat de dezvoltarea continuă, deschis la experimentare și învățare din greșeli și orientat către lucrul în echipă.

11. Râdem mult, ne contrazicem, învățăm unii de la alții, explorăm idei noi, testăm căi noi de a face lucruri.

12. Viitorul mobilității poate fi electric pentru mulți trailblazeri din industrie. Pentru noi, rămâne în puterea conexiunii unu-la-unu cu fiecare om cu care stăm de vorbă și în păstrarea standardelor profesionale cele mai înalte.

13. Suntem tare recunoscători de fiecare dată când ne deveniți parteneri de conversație.

 

Scrie-ne aici dacă ai vreo întrebare sau dă-ne un telefon dacă vrei să stăm de vorbă despre următoarea ta mașină! 

Alte noutăți și sfaturi

Află noutățile noastre precum și cele mai bune sfaturi din domeniul auto.

27 februarie
Ianuarie-februarie 2024: top 3 mărci de mașini înmatriculate în Europa
2024 a început în forță pentru piața de automobile din Europa. Asta se traduce, la ’firul ierbii’, prin șoferi hotărâți să-și...
26 martie
Muncă + Divinitate = Mercedes pe stoc
”Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz”, cânta Janis Joplin prin anii ‘70.
26 martie
5 sfaturi pentru prima ta achiziție auto
Știm că alegerea mașinii potrivite nu este doar o decizie, ci o călătorie personală, care îți atinge multe aspecte din viața ...
Ai o întrebare?