27 februarie

Comandă auto: primul exemplar Toyota Prius 2023 înmatriculat în România!

Nouă ne-a sărit prima dată în ochi design-ul. Pentru a-l crea, și-au dat cu siguranță întâlnire concepte precum: viitor, inovație, îndrăzneală, finețe. Toate reinventate, modelate și împletite în așa fel încât să croiască exteriorul acestei Toyota Prius Executive PHEV. Oh, și ți-am spus că am adus pe bază de comandă un exemplar de-al său care a fost, totodată, primul înmatriculat în România? Haide să-ți povestim despre experiența avută cu această mașină, dar și, pe scurt, despre istoricul modelului, ca întreg, de la începuturile sale în compania japoneză. 

1, 2, 3... Go!

Toyota Prius a fost gândită de producătorul japonez să fie mașina secolului 21, devenind primul autoturism hibrid produs în masă. Începem cu o serie de informații ce țin de geografie :) 

  • În Japonia a fost scoasă la vânzare în 1997; 
  • A fost apoi introdusă restului lumii în 2000; 
  • În piața americană a fost primită de la început cu multă căldură, fiind apreciată, cumpărată și preferată de americanii în căutarea alternativelor de mașini cu motor hibrid. 

Continuând cu o trecere în revistă a generațiilor, ies în evidență următoarele aspecte:

  • Îmbunătățirile aduse celei de-a doua generații (2003-2009) i-au oferit statutul de lider în segmentul mașinilor hibride; 
  • A treia generație (2009-2015) a plasat-o în topul alegerilor ecologice pentru cei care îmbrățișează mobilitatea verde. 
  • A patra generație a venit cu opțiunea de plug-in hibrid, aducând îmbunătățiri ce țin de eficiență și performanță. 
  • Ultimul re-design a fost lansat în 2023, aducând modificări precum lățime, performanță, spirit de modernitate, rafinament și tehnologie. Nu doar că design-ul exterior a fost modificat în cel pe care-l vezi acum, dar mașina este descrisă drept cel mai eficient Prius creat vreodată de Toyota.

Opiniile criticilor o plasează într-un loc al automobilelor confortabile, cu o performanță a condusului satisfăcătoare – atât la drumurile de zi cu zi, cât și la cele întinse, potrivite pentru vacanțele pe care ți le dorești. Opinia noastră este că are un spirit de originalitate care strălucește puternic, mai ales în combinație cu durabilitatea și siguranța pe care le oferă. 

Ne bucurăm să îți putem prezenta și ție prima Toyota Prius 2023 înmatriculată în România! Povestea noastră cu ea a început anul trecut, când am primit o comandă de la o clientă care și-a așteptat mașina nu mai puțin de 6 luni, de la intrarea în producție până la livrarea la sediul Auto Big din București și înmatricularea ei. La RAR am descoperit că este prima înregistrată la noi în țară. Bucurie pentru noi să îmbrăcăm una din hainele care ne plac cel mai tare - de deschizători de drumuri! Descoper-o aici: 

Vândut
Toyota Prius Executive PHEV
Motor Hibrid Benzina, putere 223 CP
Prima înmatriculare:
2024
Kilometraj:
5 km

Acum, la câteva săptămâni distanță, dăm experiența mai departe. Pentru noi a rămas un moment tare drag, de pus cu pin în calendar, împreună cu entuziasmul clientei noastre. Iar momentele astea sunt cele la care ne place să revenim constant pentru că ne amintesc de ce facem ceea ce facem. Și de cât de mult iubim să interacționăm cu oamenii în căutarea mașinilor care li se potrivesc.

Alte noutăți și sfaturi

Află noutățile noastre precum și cele mai bune sfaturi din domeniul auto.

27 februarie
Ianuarie-februarie 2024: top 3 mărci de mașini înmatriculate în Europa
2024 a început în forță pentru piața de automobile din Europa. Asta se traduce, la ’firul ierbii’, prin șoferi hotărâți să-și...
15 martie
Află 13 lucruri pe care probabil nu le știai despre noi
E timpul să ne cunoaștem mai bine. Îți lăsăm mai jos 13 lucruri pe care probabil nu le știai despre noi.
26 martie
Muncă + Divinitate = Mercedes pe stoc
”Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz”, cânta Janis Joplin prin anii ‘70.
Ai o întrebare?