Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

5 lucruri de care trebuie să ții cont când comanzi o mașină de familie

Se anunță un nou membru în familia voastră? În acest caz, ai nevoie de o mașină încăpătoare, special adaptată pentru nevoile celui mic. Uite ce ar trebui să ai în vedere atunci când începi căutarea mașinii perfecte pentru familie!

Uite ce ar trebui să ai în vedere atunci când începi căutarea mașinii perfecte pentru familie: 

 1. Bugetul. Va trebui să stabilești un preț aproximativ pe care vei dori să îl investești într-o mașină. Poți opta pentru o mașină rulată, adusă din Germanaia, pentru a te bucura de aceeași performanță, dar la un preț cu mult redus.
   
 2. Siguranță și sistem isofix.  Multe mașini de familie sunt dotate cu sistemul isofix pe locurile pasagerilor din spate. Acesta facilitează montarea unui scaun pentru copii, crescând siguranța celui mic. Ușile care se deschid larg îți vor veni în ajutor atunci când ai foarte multe bagaje, iar un nivel mai ridicat al banchetei decât al scaunelor din față îi va asigura copilului vizibilitate, păstrându-și calmul pe parcursul întregii călătorii.
   
 3. Mărimea portbagajului. Dacă numărul membrilor familiei crește, și bagajele vor deveni mai voluminoase. Un bebeluș are mult mai multe nevoi de asigurat decât un adult. Astfel, cele necesare pentru micuț s-ar putea să ocupe destul de mult spațiu. În plus, căruciorul celui mic este un obiect destul de voluminos pe care va trebui să îl ai la îndemână în primii săi ani de viață.
   
 4. Consumul. O mașină de familie înseamnă o investiție pe termen lung. Naveta la grădinița, școală, vizitele neprevăzute la medic sunt situații pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți vei alege mașina. Un autovehicul cu un consum mic este ideal pentru o mașină de familie. În acest fel vei putea economisi bani și pentru alte activități mai relaxante. 
   
 5. Dotările. Alege o mașină care să corespundă unei vieți de familie, dar de care să te poți bucura din plin! Un motor performant, dotările moderne și scaunele confortabile trebuie să fie trecute pe lista ta de priorități.
   

Acum că ai aflat care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont, deja ți-ai putut forma o idee cu privire la tipul de mașină pe care ți-o dorești. Ne poți lăsa toate detaliile în formularul de aici, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți aduce mai aproape mașina de familie mult dorită.

Alte sfaturi

Oportunități de leasing pentru firmele de curierat și antreprenorii din domeniul transportului
Una dintre motivațiile noastre ca dealeri auto este susținerea antreprenorilor locali prin contribuția la planul lor de dezvoltare business. Cum? Cu resurse de finanțare și servicii integrate de achiziție de mașini și autoutilitare de 3,5 tone noi sau r...
Leasing financiar pentru mașina care se potrivește business-ului tău
Fiecare dintre noi se regăsește în propriul ritm de zi cu zi, iar nouă ne place să spunem că frumusețea vine, de multe ori, din diversitate. De aceea, vindem mașini noi sau rulate pe bază de comandă după preferințele, nevoile și așteptările fiecărui cli...
Despre mașini în 14 opriri interesante
Când a trecut anul - nu știm. Cert este că am încercat să ținem pasul cu trendurile din industria auto, să descoperim povești noi despre ceea ce ne pasionează cel mai tare și să legăm discuții cu oameni frumoși în materie de mașini și experiențe de cond...
Ai o întrebare?