Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

Leasing financiar pentru mașina care se potrivește business-ului tău

Fiecare dintre noi se regăsește în propriul ritm de zi cu zi, iar nouă ne place să spunem că frumusețea vine, de multe ori, din diversitate. De aceea, vindem mașini noi sau rulate pe bază de comandă după preferințele, nevoile și așteptările fiecărui client în parte, aducând plus valoare prin oportunitățile de finanțare prin leasing. 

Pentru că oricare ți-ar fi alegerea, să te bucuri la maximum de plăcerea de a conduce, de călătoriile făcute și de destinațiile atinse la volanul mașinii visurilor tale!

Ai un business și cauți o mașină care să te reprezinte și să se potrivească ritmului tău de viață? 

Leasing-ul financiar este unul dintre serviciile noastre de bază. Suntem agreați de toate societățile de leasing și venim cu o varietate de soluții de finanțare customizată business-ului pe care îl ai. 

 • Dobânda pornește de la 2.99%;  
 • Avansul minim este de 15%;
 • Perioada de finanțare se încadrează între 12 - 60 luni;
 • Vechimea cumulată dintre perioada de leasing și vârsta mașinii poate ajunge până la maximum 10 ani.

 

Eligibilitatea și condițiile acceptării de finanțare sunt influențate de următoarele aspecte:

 • Firma să aibă cel puțin un bilanț închis;
 • Cifra de afaceri a business-ului să fie cel puțin dublă față de valoarea mașinii finanțate;
 • Asociații, administratorul și business-ul să nu figureze cu istoric negativ;
 • Să nu existe procese pe rol.  

 

Ne-ar face plăcere să colaborăm în găsirea și finanțarea următoarei tale mașini noi sau rulate! Completează-ne formularul de aici să te putem contacta și discuta punctual ceea ce îți dorești. Alege să lucrezi cu noi pentru că îți verificăm vehiculul 360 din punct de vedere tehnic și estetic, preluăm procesul de finanțare, acoperim transportul și îți punem la dispoziție o garanție de 2 ani sau în limita a 50,000 km.

 

Ai business la început de drum și ești în febra primului an de start-up? 

Știm că focusul tău este pe strategia de business și pe cele mai eficiente metode de a-ți spune povestea afacerii clienților ideali. Așa că lasă-ne pe noi să ne ocupăm de întreg procesul de finanțare pentru mașina potrivită start-up-ului tău

Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca să obții un leasing financiar în calitate de start-up.

 • Avans minim de 30%;
 • Firma să aibă o vechime de maximum 12 luni sau să nu aibă activitate până în ultimul an;
 • Asociații și administratorul să nu aibă istoric negativ;
 • Vechimea bunului trebuie să nu depășească anul 2017.

 

Ai un business orientat către agricultură, curierat sau alte servicii de transport? 

Suntem aici să îți aducem pe bază de comandă orice tip de mașină sau autoutilitară care te poate ajuta să îți crești afacerea! Îți prezentăm oportunitățile de finanțare și găsim împreună soluția optimă care se potrivește cel mai bine călătoriei spre următorul nivel pe care îl caută business-ul tău. 

Aruncă un ochi peste una dintre finanțările rapide pe care le-am facilitat pentru unul dintre antreprenorii locali și inspiră-te și tu pentru următoarea achiziție!

Alte noutăți

Oportunități de leasing pentru firmele de curierat și antreprenorii din domeniul transportului
Una dintre motivațiile noastre ca dealeri auto este susținerea antreprenorilor locali prin contribuția la planul lor de dezvoltare business. Cum? Cu resurse de finanțare și servicii integrate de achiziție de mașini și autoutilitare de 3,5 tone noi sau r...
Despre mașini în 14 opriri interesante
Când a trecut anul - nu știm. Cert este că am încercat să ținem pasul cu trendurile din industria auto, să descoperim povești noi despre ceea ce ne pasionează cel mai tare și să legăm discuții cu oameni frumoși în materie de mașini și experiențe de cond...
Ai o întrebare?