Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare
28 decembrie

Top 5 al modelelor Volvo pe care le-am vândut anul acesta

Volvo a fost una dintre mărcile cele mai cerute de clienții noștri anul acesta în rândul modelelor puțin rulate vândute pe bază de comandă. De ce? În primul rând, pentru siguranța care primează în filosofia lor de lucru, dar și pentru tehnologia de ultimă generație pe care o adoptă și design-ul centrat pe oameni. 

Hai să începem cu 5 puncte interesante din universul Volvo.

  • Au început să construiască mașini în 1927, la Gothenburg, în Suedia.
  • Primul model Volvo produs în serie se numește ÖV4, o mașină în 4 cilindri, cu 1.944 cc și 28 CP.
  • Sigla reprezentată printr-un cerc și o săgeată orientată în sus simbolizează zeul roman al războiului, pe Marte.
  • A inventat centura de siguranță în 3 puncte în 1959 și a oferit dreptul de folosință gratuită tuturor constructorilor auto, fiind un punct solid în cursul companiei de a rămâne loială viziunii sale de 'zero accidente'. 
  • Tot în ceea ce privește siguranța, au luat parte la o serie de alte inovații: în 1972 au creat scaunul de copii orientat către spate; în decada 1990 au integrat perna de înălțare pentru copii pentru a le permite folosirea centurii în siguranță, sistemul de protecție în caz de accident lateral, airbag-urile laterale și cortina gonflabilă - un airbag ascuns în plafonul mașinii. Unghiul mort a fost una dintre invențiile anilor 2000, City Safety a fost o echipare standard integrată începând cu 2008, introducând frânarea autonomă în situații de urgență, iar din 2020, toate modelele sunt limitate la 180 km/h.

 

Mai departe, îți prezentăm un top 5 al modelelor Volvo second-hand care au plecat din sediile Auto Big Consult din București și Iași anul acesta. 

1. Volvo XC90 Inscription T8 Twin Engine Plug-in Hybrid

Volvo XC90 Inscription T8 hibrid, comandă auto Olanda

Un SUV elegant, impunător și puternic, adus pe bază de comandă la sediul Auto Big Consult din București. E o bijuterie în 7 locuri, în care te bucuri de confort la cel mai înalt nivel în oricare loc te-ai așeza, de sistemele de siguranță de top și de puterea dată de cei 390 CP pe care îi accelerează cu eleganță.  

2. Volvo XC60 T8 Hybrid 

Volvo XC60 T8 hibrid, comandă auto

Un SUV hybrid adus pe bază de comandă la sediul nostru din București, ce oferă o experiență dinamică și smart și îmbină plăcerea condusului cu tehnologia intuitivă.

3. Volvo V40 

Volvo V40, comandă auto Germania

Un model vândut pe bază de comandă la sediul Auto Bog Consult din București, construit pentru viața urbană și îți oferă confort de top, ergonomie, atenție la fiecare detaliu și un meniu intuitiv, care amplifică experiența de la volan pe orice drum ai lua-o. 

4. Volvo XC60 Inscription AWD 

O mașină vândută pe bază de comandă la sediul Auto Big Consult din Iași, rafinată și impunătoare văzută din afară, confortabilă și axată pe experiența fiecărui pasager în parte odată ce ai urcat înăuntru! 

Volvo SC60 Inscription, comandă auto

5. Volvo XC60 D4 Signature Edition 

Încă un SUV elegant pe care l-am livrat pe bază de comandă la sediul Auto Big Consult din Iași. Se asortează la culoare cu sezonul, interiorul te cufundă într-o stare de relaxare și confort, iar senzația de la volan te inspiră să iei mașina la primul drum întins care îți vine în minte!

Dacă ești în căutarea unui Volvo care să îți bucure fiecare călătorie și să îți fie partener în poveștile tale, te așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să îți aducem și ție modelul la care visezi! Dă-ne de veste la 0741 76 76 93 sau scrie-ne aici detaliile pe care ți le dorești.

Volvo XC60 D4 Signature Edition, comandă auto

 

 

Alte noutăți și sfaturi

Află noutățile noastre precum și cele mai bune sfaturi din domeniul auto.

16 martie
7 Motive să lucrezi cu noi în achiziția următoarei tale mașini noi sau puțin rulate
Îți aduce, într-adevăr, plus valoare să alegi să lucrezi cu o echipă specializată pentru achiziția următoarei tale mașini?&nb...
12 martie
Cât te costă noua polită de asigurare RCA?
News alert! Au fost publicate noile tarife de referință pentru polițele RCA, pe categorii de vârstă și capacitatea cilindrică...
16 februarie
Parlamentul European interzice vânzările de mașini noi cu motoare termice din 2035
Parlamentul European a aprobat oficial, pe 14 februarie, o lege care are drept scop interzicerea vânzărilor de mașini noi cu ...
Ai o întrebare?