Garanție până la 2 ani
Istoric complet verificat
Programe de finanțare

Oportunități de leasing pentru firmele de curierat și antreprenorii din domeniul transportului

Una dintre motivațiile noastre ca dealeri auto este susținerea antreprenorilor locali prin contribuția la planul lor de dezvoltare business. Cum? Cu resurse de finanțare și servicii integrate de achiziție de mașini și autoutilitare de 3,5 tone noi sau rulate cu care să își ducă afacerea la următorul nivel. 

Cu atât mai mult, în timpurile în care business-urile continuă să se adapteze la provocările venite din mediul extern și își îndreaptă focusul către noi soluții flexibile care să aducă valoare adăugată. Astfel, alături de Idea Leasing, creăm contextul în care firmele de curierat și antreprenorii din industria transportului beneficiază de suport personalizat, prompt și avantajos în alegerea, verificarea și finanțarea smart a automobilelor de care au nevoie.

Echipa noastră aduce pe bază de comandă mașini și autoutilitare mici punând în prim plan specificul și necesitatea fiecărui business în parte. Acestea pot fi finanțate prin leasing auto financiar, cea mai întâlnită formă de leasing, atât în cadrul companiilor, cât și pentru persoanele fizice autorizate. Modalitatea de finanțare este asemănătoare cu cea a unui credit bancar, deosebirea fiind dată de deductibilitatea cheltuielilor (leasingul financiar se face pentru entitățile juridice, conform legilor din România).

Promisiunea noastră este că te vei bucura de plină transparență când alegi să colaborezi cu noi fie pentru un autovehicul nou, cu livrare rapidă, fie pentru unul puțin rulat. Ce se întâmplă concret în procesul de consiliere și achiziție al mașinii pe care ți-o dorești?

  • Clarificăm dotările și specificațiile automobilului pe care îl căutăm și înțelegem nevoile business-ului deservit. Astfel, echipa noastră va putea prospecta eficient piața pentru a oferi soluția cea mai potrivită pentru firmele de curierat, transport sau antreprenorii care au nevoie de autoutilitare de până la 3,5 tone.
  • Începem aprobarea dosarului de leasing financiar, demers pe care partenerii noștri de la Idea Leasing îl facilitează online, prin #smartleasing, care se traduce prin semnare electronică a contractului (de oriunde, online) și promptitudine în colaborare (răspuns dosar în 72 de ore).
  • Parcursul și bilanțul firmei pe care soliciți finanțarea sunt elemente importante în obținerea unei dobânzi avantajoase, ce pornește de la 3,49%.
  • Odată identificat automobilul, echipa noastră face deplasarea la dealer-ul autorizat din Germania, Belgia, Olanda sau Franța în vederea efectuării unei verificări 360. Concret, desfășurăm o analiză tehnică și estetică a mașinii, îi facem un test de drum, un test de vopsea, evaluăm istoricul și documentația aferente. În urma acceptului clientului, ne ocupăm de transportul asigurat CASCO.

Suntem partenerul vostru de la prima căutare de mașină, până la livrarea acesteia, ca tu să îți îndrepți toate resursele disponibile către ceea ce știi să faci cel mai bine în business-ul pe care îl ai, fără să consumi timp și energie pentru activități adiacente. 

Alte noutăți

Leasing financiar pentru mașina care se potrivește business-ului tău
Fiecare dintre noi se regăsește în propriul ritm de zi cu zi, iar nouă ne place să spunem că frumusețea vine, de multe ori, din diversitate. De aceea, vindem mașini noi sau rulate pe bază de comandă după preferințele, nevoile și așteptările fiecărui cli...
Despre mașini în 14 opriri interesante
Când a trecut anul - nu știm. Cert este că am încercat să ținem pasul cu trendurile din industria auto, să descoperim povești noi despre ceea ce ne pasionează cel mai tare și să legăm discuții cu oameni frumoși în materie de mașini și experiențe de cond...
Ai o întrebare?